За нас

От самото начало бяхме ентусиазирани от идеята за изпращане на дигитални лепящи съобщения до нашите приятели и семейства. За екипът, който се състои от софтуерни и маркетинг специалисти, със старта на проекта moby.cards започна едно голямо приключение.
 
Основатели на moby.cards са фирмите AttractSoft GmbH и Ingenieurbüro Hans Protschka UG. И двете компании имат дългогодишен опит в областта на информационните технологии, интернет и мобилните платформи.

Представянето и производството на продукта moby.cards в България е извършено с безценната помощ на партньорите ни от Уникарт ЕООД. На тях искаме да благодарим за приятелското отношение и добри съвети при локализацията на moby.cards за пазара в България.

AttractSoft GmbH е разработчик и собственик на уеб хостинг услуги, които приютяват в интернет общо над 3 милиона потребители по целия свят. Нещо повече, екип от опитни софтуерни разработчици развива и поддържа външни проекти по целия свят. Сред клиентите на AttractSoft са имена като Die ZEIT и Printi (Forbes Топ 30 под 30 г.).

Ingenieurbüro Hans Protschka UG разработва различни иновативни решения за мобилен маркетинг. Инженеринговата компания е победител на CNN Future Summit 2006 г. и успешно е развивала множество проекти по европейски програми.

За moby.cards сформирахме един малък, но много подготвен колектив, който да развива продукта, стъпвайки върху технологичния опит, инфраструктура и разпространителската мрежа на партньорските ни фирми.